Hankasalmen 4H-yhdistys järjestää monenlaista tekemistä kaikenikäisille!

Tämän lisäksi työllistämme nuoria erilaisiin työtehtäviin yrityksiin ja kotitalouksiin ympäri vuoden. Nuoremme ovat apuna mm. siivous- ja pihatöissä, lastenhoidossa ja erilaisissa kahvitustilaisuuksissa. Tämän lisäksi välitämme nuorille kesätöitä. Erilaiset kurssit ja koulutukset opettavat nuorille tarvittavia työelämän taitoja.

Nuori, juuri sinä voit..

Yhdistyksemme hallitus

Hankasalmen 4H:n hallitukseen kuuluu 9 varsinaista jäsentä, jonka puheenjohtajana toimii Eila Laulajainen-Malkki ja varapuheenjohtajana Jari-Pekka Koponen.

Hallitus vuonna 2019

Tehtävä

Nimi
Puheenjohtaja   Eila Laulajainen-Malkki
Varapuheenjohtaja   Jari-Pekka Koponen
Sihteeri   Anu Hyytiäinen

Jäsen  Heidi Kauppinen

Jäsen  Tiia Valkama
Jäsen  Johanna Lamberg

Jäsen  Heidi Oksanen
Jäsen  Mika Pasanen
Jäsen  Jarno Pirkkalainen
Jäsen  Tuomas Pietiläinen
Varajäsenet:  Liisa Rahkonen
Varajäsen  Saaga Liimatainen
Varajäsen  Kirsi Tiihonen

Linkkejä

4H-liitto

Hankasalmen 4H-yhdistyksellä on paljon lapsia, on teitä poikia ja tyttäriä - monenikäisiä. 80v juhlan päätekijät ovat tässä. Näiden lisäksi on tarvittu suuri joukko äitejä ja isejä, mummoja ja pappoja, kummeja ja kaimoja. Kuten 4H työssä yleensä, taustajoukkojen tuki on korvaamaton.

Hankasalmen 4H-yhdistys KIITTÄÄ!

4H-yhdistys pyrkii tukemaan lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämänhallintaa.