Hankasalmen 4H-yhdistys järjestää monenlaista tekemistä kaikenikäisille!

Tämän lisäksi työllistämme nuoria erilaisiin työtehtäviin yrityksiin ja kotitalouksiin ympäri vuoden. Nuoremme ovat apuna mm. siivous- ja pihatöissä, lastenhoidossa ja erilaisissa kahvitustilaisuuksissa. Tämän lisäksi välitämme nuorille kesätöitä. Erilaiset kurssit ja koulutukset opettavat nuorille tarvittavia työelämän taitoja.

Nuori, juuri sinä voit..

Yhdistyksemme hallitus

Hankasalmen 4H:n hallitukseen kuuluu 9 varsinaista jäsentä, jonka puheenjohtajana toimii Jari-Pekka Koponen ja varapuheenjohtajana Eila Laulajainen-Malkki.

Hallitus vuonna 2018

Tehtävä

NimiSähköpostiosoitePuhelinnumero
PuheenjohtajaJari-Pekka Koponenjari-pekka(at)jari-pekka.fi040 083 3211
VarapuheenjohtajaEila Laulajainen-Malkkieila.laulajainen-malkki(at)hankasalmi.fi014 2671 237
SihteeriSirkka Suomäkisirkka.suomaki(at)4h.fi040 534 6361
KirjanpitäjäKatja Mommokatja.mommo(at)4h.fi0400 139 016
JäsenHeidi Kauppinen

JäsenTiia Valkama
JäsenJohanna Lamberg

JäsenHeidi Oksanen
JäsenJussi Hyvönen
JäsenJarno Pirkkalainen
JäsenTuomas Pietiläinen
Varajäsenet:Liisa Rahkonen
VarajäsenAnne Merikanto
VarajäsenMika Pasanen

Linkkejä

4H-liitto

Hankasalmen 4H-yhdistyksellä on paljon lapsia, on teitä poikia ja tyttäriä - monenikäisiä. 80v juhlan päätekijät ovat tässä. Näiden lisäksi on tarvittu suuri joukko äitejä ja isejä, mummoja ja pappoja, kummeja ja kaimoja. Kuten 4H työssä yleensä, taustajoukkojen tuki on korvaamaton.

Hankasalmen 4H-yhdistys KIITTÄÄ!

4H-yhdistys pyrkii tukemaan lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämänhallintaa.