Kaveri luontoon

Kaveri luontoon -vapaaehtoistoiminta

 

Etsitkö kaveria retkelle? Haluatko luontoon, mutta retkipaikat eivät ole tiedossa? Kiinnostaako luonnossa harrastaminen, mutta taidot ja välineet ovat vielä hakusessa?

Kaveri luontoon on ryhmä vapaaehtoisia, luonnosta nauttivia ja siitä harrastuksensa ammentavia hankasalmelaisia, joita yhdistää halu jakaa luonto-osaamistaan ja innostustaan Hankasalmella asuville ja siellä vieraileville ihmisille. Vapaaehtoiset ovat kanssakulkijoita ja myötäihmettelijöitä, retkeilyn ja luontomahdollisuuksien sanansaattajia, ihmisten ja luonnon välisen kynnyksen madaltajia.

 

Kysy kaveri mukaasi luontoon!

 

Huikkaa vapaaehtoisille Facebook-sivulla tai -viestinä tai soita tai laita sähköpostia suoraan jollekulle vapaaehtoisista. Kysy retkipaikkaa, hyvää reittiä tai kaveria nauttimaan kanssasi luonnosta ja sen monista mahdollisuuksista.

Mutta muista: vapaaehtoiset eivät ole ammatinharjoittajia, oppaita tai tapahtumanjärjestäjiä. Olet siis itse vastuussa itsestäsi ja omaisuudestasi.

 

Kaverit luontoon

 

Pekka Rossi, 0405229886, purtsipek@gmail.com

• maastopyöräily Häähninmäen reiteillä, patikointi, järviretkeily, retkiluistelu, melonta, lumiveistokset, Häähnintupa, luontokuvaus

 

Ritva Hänninen, ritva.s.hanninen@gmail.com, 0405382146

• Häähninmäki, Hankasalmen luontopolut, melonta, pyöräily, luistelu, luontokäsityöt, lumiveistokset, pajumajojen rakentelu, Etelä-Konneveden kansallispuisto

 

Jukka Pirkkalainen, jukka.pirkkalainen@edu.hankasalmi.fi

• Ammunta, jousiammunta, kalastus, patikointi

 

Tuomo Kiilamaa, 0505979899

• Vetouistelu

 

Matti Pääkkönen, 0505227208

• Patikointi, melonta

 

Toni Paananen, 0408669231, anttoni74@gmail.com

• Retkeily