Metallinkeräys

METALLINKERÄYS 1.-30.9.2021


Mitä keräykseen saa tuoda?
- maatalousromuja, kuten äkeitä, auroja, niittokoneita, maitotonkkia jne.
- pienmetalliromua, kuten kiukaat, tiskipöydän kannet, ruohonleikkurit, polkupyörät, tynnyrit, kattopellit, metallirakenteet jne
- kaikenlainen muukin metalliromu on tervetullutta, kunhan se ei sisällä minkäänlaista ongelmajätettä (sähkö- ja elektroniikkaromu, vaaralliset jätteet, kylmälaitteet).

Suuret romumäärät (3-4 t) voidaan hakea kiinteistöltä. Haettavista romuista on ilmoitettava etukäteen 4H-toimistoon, p. 040 678 3577 / Marjo.


Mitä keräykseen ei saa tuoda?

- sähkö- ja elektroniikkaromuja; esim. jääkaapit, pakastimet, pesukoneet, televisiot, tietokoneet, mikrot, kahvinkeittimet jne)

- vaarallisia jätteitä; esim. öljyt, maalit, liimat, akut.

- ajoneuvojen renkaita tai rengas-vanne-yhdistelmiä tai henkilö- ja pakettiautojaKERÄYSPAIKAT v. 2021:

Asema: Rautatieaseman takaosa

Kankainen: Jari-Pekan takapiha

Kirkonkylä: Kortekujan pää, ent. kaatopaikka

Niemisjärvi: Reiman lasituksen piha, Niemisjärventie 11

Ristimäki: Koulun kaukalon vierusta

Säkinmäki: 


Keräyspisteisiin saa tuoda romua vain 1.-30.9. välisenä aikana ja vain kyltein ja nauhoin merkitylle alueelle. Keräyspisteille tuodut metallit ovat 4H-yhdistyksen omaisuutta ja niiden varastaminen, vaihtaminen tai poisvienti on ehdottomasti kiellettyä. Ilmoitamme varkauksista poliisille. Varkauksista voi ilmoittaa 4H-toimistoon p. 040 678 3577.


Keräys tehdään yhteistyössä Kuusankoski Recyclingin kanssa. Keräyksen tuotto käytetään hankasalmelaisten nuorten hyväksi.


Huom! Tänä vuonna emme järjestä sähkö- ja elektroniikkaromukeräystä. Mahdolliset ser-romut voi toimittaa niitä vastaanottaviin muihin keräyspisteisiin.