Eräkerho

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.30, kokoontumispaikka vaihtelee ohjelmasta riippuen. Ohjelma ilmoitetaan kerholaisten huoltajille whatsapp-ryhmässä.  

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Kevät 2024 

KE 17.1. alkaen klo 18-19.30.  Eräkerho toteutetaan yhteistyössä Hankasalmen riistanhoitoyhdistyksen/paikallisten metsästysseurojen kanssa.

Muutokset mahdollisia, säävaraus. Tarkat kerhopaikat ym ilmoitetaan erikseen kerholaisille - kokoontumiset pääasiassa Hanka-Erän majalla tai kirkonkylän läheisyydessä.  

Varustuksena kelin mukainen pukeutuminen (kumpparit, otsalamppu, lämpimät vaatteet jne). 

Hyväksyn, että 4H-tilaisuuksissa lapsesta otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram jne).
Nimetyn huoltajan saa lisätä kerhokohtaiseen whatsapp-ryhmään, jossa viestitään kerhoasioista.
4H-jäsenyys

Mikäli haluat liittää yksittäisen kerholaisen 4H-jäseneksi, voimme lisätä hänet jäseneksi lomakkeella annetuilla tiedoilla.

4H-jäsenmaksu yli 6-vuotiaalta yksilöjäseneltä on 40 € / vuosi ja perhejäsenyys (2 tai useampi jäsen) 85 €/vuosi. Jäsenyys on voimassa 12 kk liittymisestä alkaen. Jos liittyviä henkilöitä on useampia, voi liittyä myös itse osoitteessa liity.4h.fi

Lisätietoa 4H-jäsenyydestä ja jäseneduista https://hankasalmi.4h.fi/jasenyys/

Yllä olevia henkilötietoja kerätään turvallisen 4H-kerhotoiminnan järjestämiseksi ja kerhotiedotusta varten. Kun kerholainen ei enää jatka kerhossa, ilmoitathan siitä kerhonohjaajalle tai 4H-toimistoon, p. 040 678 3577 tai hankasalmi(at)4h.fi.