Liity jäseneksi!

Liittymällä 4H:n jäseneksi pääset osallistumaan paikallisen 4H-yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. 4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille.

Mitä saat 4H:n jäsenenä? 

  • Voit päästä edullisesti laadukkaisiin 4H-kerhoihin ja leireille  
  • Saat valtakunnallisia ja paikallisia jäsenalennuksia 
  • 13–28-vuotiaana voit perustaa 4H-yrityksen
  • Tapaturmavakuutus 4H-tapahtumissa 6–28-vuotiaille
  • Voit hakea kansainväliseen 4H-vaihtoon 18–25-vuotiaana

Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näet omat tietosi ja jolla saa alennuksia ja etuja. Tsekkaa valtakunnalliset jäsenedut täältä: https://www.jasenedut.fi/  

Lisäksi 4H:n jäsenenä tuet tärkeää, paikallista nuorisotyötä. Yhdistykseltämme kuulet tarkemmin, mitä 4H-jäsenyys sinulle tarjoaa. Ota rohkeasti yhteyttä!


Voit liittyä 4H:n henkilö- tai perhejäseneksi

4H:n jäsenyydestä maksat 40 euroa vuodessa. Samaan ruokakuntaan kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 85 euroa vuodessa.  

4H:n jäseneksi liityt täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen osoitteessa https://liity.4h.fi/. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi.


Liity 4H-jäseneksi oheisesta linkistä.

Klikkaa kuvaa, niin saat ohjeet digitaalisen 4H-jäsenkortin lataamiseen! 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

4H:n yksilö- ja perhejäsenmaksut muuttuvat syyskuun alusta 2023 alkaen. Jatkossa yksilöjäsenmaksu on 40 euroa, perhejäsenmaksu on 85 euroa. 4H-yhdistysten kannatusjäsenmaksu pysyy 100 eurossa.

4H:ssa on käytössä rullaava jäsenkausi. Eli jos olet jo saanut tai maksanut vuoden 2023 jäsenmaksulaskun ennen syyskuuta, jäsenyytesi on normaalisti voimassa entisellä hinnalla vuoden ajan aina siihen asti, kunnes nykyinen jäsenkautesi päättyy. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti uuden hinnan mukaisesti.

4H-järjestö tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen ja uusien ystävien löytämiseen. 4H:n jäsenenä:

  • Pääset osallistumaan monipuolisiin kerhoihin ja leireille edullisesti.
  • Pääset osallistumaan laadukkaisiin 4H-koulutuksiin, joiden avulla voit saada esimerkiksi kesätöitä. Osaamisestasi saat tunnustuksena todistuksen.
  • Voit perustaa 4H-yrityksen, jos olet 13–28-vuotias. Saat apua ja tukea 4H-yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan.
  • Saat kerhoissa ja leireillä voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.
  • Saat käyttöösi paikallisia jäsenalennuksia.

Näet jäsentietosi sekä kaikki jäsenedut omalta jäsenkortiltasi. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi.