Liity jäseneksi!

Liittymällä 4H:n jäseneksi pääset osallistumaan paikallisen 4H-yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. 4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille.

Mitä saat 4H:n jäsenenä? 

  • Voit päästä edullisesti laadukkaisiin 4H-kerhoihin ja leireille  
  • Saat valtakunnallisia ja paikallisia jäsenalennuksia 
  • 13–28-vuotiaana voit perustaa 4H-yrityksen
  • Tapaturmavakuutus 4H-tapahtumissa 6–28-vuotiaille
  • Voit hakea kansainväliseen 4H-vaihtoon 18–25-vuotiaana

Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näet omat tietosi ja jolla saa alennuksia ja etuja. Tsekkaa valtakunnalliset jäsenedut täältä: https://www.jasenedut.fi/  

Lisäksi 4H:n jäsenenä tuet tärkeää, paikallista nuorisotyötä. Yhdistykseltämme kuulet tarkemmin, mitä 4H-jäsenyys sinulle tarjoaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Voit liittyä 4H:n henkilö- tai perhejäseneksi

4H:n jäsenyydestä maksat 35 euroa vuodessa. Samaan ruokakuntaan kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 70 euroa vuodessa.  

4H:n jäseneksi liityt täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen osoitteessa https://liity.4h.fi/. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi.

Liity 4H-jäseneksi oheisesta linkistä.

Klikkaa kuvaa, niin saat ohjeet digitaalisen 4H-jäsenkortin lataamiseen! 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Omia yhteystietojasi voit muokata verkkoasioinnin kautta osoitteessa http://verkkoasiointi.4h.fi. Käyttäjätunnus on jäsennumero ja salasana on postinumero. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä allaolevaan henkilöön. 

Mikäli haluat erota yhdistyksen jäsenyydestä, ole hyvä ja ilmoita siitä 4H-yhdistykseen, niin lakkautamme jäsenyyden.

Yhteyshenkilö: Marjo Tiihonen, p. 040 678 3577 / hankasalmi(at)4h.fi