Näillä sivuilla esittäytyy hankasalmelaisia 4H-yrittäjiä!


Tarjoamme apua mm.

- kotitöihin

- siivoukseen (koti/toimisto)

- piha- ja puutarhatöihin

- lastenhoitoon

- eläintenhoitoon

- kahvituksiin

4H-yrittäjät ovat koulutettuja, itsenäisiä toimijoita, jotka hoitavat itse laskutuksen. Hyödynnä kotitalousvähennys, sillä jotkin 4H-yrittäjiemme palvelut ovat vähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä Verohallinnon sivuilta.

Vuonna 2019 Hankasalmella oli 25 4H-yrittäjää ja yli 20 4H-yritystä. Tältä sivulta löydät osan heistä yhteystiedot. Ole yhteydessä 4H-toimistoon, jos listauksesta ei löytynyt etsimääsi työntekijää. Me etsimme työntekijän puolestasi!


Kysy lisää 4H-toimistosta, p. 040 678 3577 / hankasalmi(at)4h.fi

Oman 4H-yrityksen voi perustaa kuka tahansa 13–28-vuotias 4H:n jäsen, yksin tai kaverin kanssa. 4H-yritys on harrastus, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja ansaitsemaan rahaa vaikkapa omaa mopoa, läppäriä tai matkaa varten. 4H-yritys on myös oiva kesätyö!
 

Monista erilaisista asioista voi saada hyvällä suunnittelulla aikaan itselleen sopivaa yritystoimintaa. Nurmikon leikkuu, Linnunpönttöjen myynti, Korujen valmistus, Välipalapalvelu. Kaikkea on jo olemassa ympäri Suomen, mutta entä omalla kotipaikallasi. Katsele ympärillesi ja mieti, millaisille palveluille ja tuotteille siellä olisi tarvetta. Miten ja millä sinä voit vastata kysyntään? Ratkaisemalla tämän kysymyksen saat itsellesi yritysidean.

Tutustu hankasalmelaisiin 4H-yrityksiin tai ota yhteyttä ja perusta omasi 4H-yrityskurssilla!