4H-Yritykset

Näillä sivuilla esittäytyvät hankasalmelaiset 4H-Yrittäjät!


Löytyy mm. kuvituksia, siivousta, catering-palveluita, pihatyöapua ja paljon muuta! Alasivuilla on tarkemmat esittelyt yhteystietoineen.

4H-yrittäjät ovat koulutettuja, itsenäisiä toimijoita, jotka hoitavat itse laskutuksen. Hyödynnä kotitalousvähennys, sillä jotkin 4H-yrittäjiemme palvelut ovat vähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä Verohallinnon sivuilta.

 

Kysy lisää 4H-toimistosta, p. 040 678 3577 / hankasalmi(at)4h.fi

 

4H-yhdistys tukee nuoria oman yritystoiminnan käynnistämisessä. Nuoret voivat osallistua yrityskurssille, jossa työstetään oma liikeideaa ja käydään läpi kaikki, mitä yrityksen perustamiseen liittyy. Nuori saa myös oman yritysohjaajan, jolta saa tukea toiminnan pyörittämiseen.

Oman 4H-yrityksen voi perustaa kuka tahansa 13–28-vuotias 4H:n jäsen, yksin tai kaverin kanssa. 4H-yritys on harrastus, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja ansaitsemaan rahaa vaikkapa omaa mopoa, läppäriä tai matkaa varten. 4H-yritys on myös oiva kesätyö!
 

Monista erilaisista asioista voi saada hyvällä suunnittelulla aikaan itselleen sopivaa yritystoimintaa. Nurmikon leikkuu, Linnunpönttöjen myynti, Korujen valmistus, Välipalapalvelu. Kaikkea on jo olemassa ympäri Suomen, mutta entä omalla kotipaikallasi. Katsele ympärillesi ja mieti, millaisille palveluille ja tuotteille siellä olisi tarvetta. Miten ja millä sinä voit vastata kysyntään? Ratkaisemalla tämän kysymyksen saat itsellesi yritysidean.

Tutustu hankasalmelaisiin 4H-yrityksiin tai ota yhteyttä ja perusta omasi 4H-yrityskurssilla!