Joulutori 2019

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa juhlimaan yhdessä joulunajan alkamista kirkonkylällä sijaitsevalle Valkolan kartanolle lauantaina 14.12.2019 klo 12–15. Joulutorin kantava teema on laadukas lähituotetori, josta kannattaa tulla tekemään löytöjä ja etsimään täytettä pukinkonttiin. Tänä vuonna torilla pääset ihastelemaan niin paikallista kuin lähipaikkakunnilta saapuvaa osaamista. Tapahtumassa on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

 

Joulutori on ensimmäisen kerran järjestetty vuonna 2017 Seudullista Satoa –hankkeen tiimoilta ja silloin Joulutori pidettiin Museokylän ihastuttavassa miljöössä. Vuonna 2018 tori järjestettiin Valkolan kartanon pihapiirissä ja idyllisen kartanon puitteet soveltuivat hyvin Tunnelmallisen Joulutorin luomiseen, joten myös tänä vuonna Joulutori järjestetään Valkolassa.

Tapahtuma on kerännyt molempina vuosina noin 300 kävijää ja myyjien tavarat hupenivat pöydiltä tehokkaasti.  Joulutorin järjestää Hankasalmen 4H-yhdistys ja tapahtuma on osa Hankasalmi kutsuu! -hankkeen tuottamaa tapahtumakokonaisuutta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Varaathan torille käteistä mukaan.

 

Tervetuloa nauttimaan jouluisesta tunnelmasta Hankasalmen Joulutorille!

Lue lisää: https://www.hankasalmikutsuu.fi/joulutori/


Facebook-tapahtuma