Joulutori 2020

(TAPAHTUMA PERUTTIIN!)

LA 5.12.2020 klo 12-15 museokylän pihapiirissä

Tervetuloa nauttimaan jouluisesta tunnelmasta Hankasalmen Joulutorille! Tapahtumassa on tarjolla nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Joulutorin kantava teema on laadukas lähituotetori, josta kannattaa tulla tekemään löytöjä ja etsimään täytettä pukinkonttiin. Torilla pääset ihastelemaan niin paikallista kuin lähipaikkakunnilta saapuvaa kädentaitajien ja tuottajien osaamista; myynnissä mm. leivonnaisia, erilaisia käsitöitä, käyttö- ja koriste-esineitä eri materiaaleista, vaappuja, Hankasalmi-tuotteita, kodintekstiilejä, villaa, lankaa, taljoja, lammasmakkaroita jne.

Ohjelmassa mm. musiikkiesityksiä, hevosajelua ja pakopeli. Hallan tuvan sisällä on kotiseutuyhdistyksen järjestämää ohjelmaa. Huom, sisätiloissa rajoitus henkilömäärissä sekä kasvomaskisuositus.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Huolehditaan turvaväleistä (1-2m). Ethän osallistu tapahtumaan, jos olet kipeä.

Parkkipaikkoja löytyy mm. kirkon ja monitoimitalon parkkipaikoilta sekä kirkonkylältä. Kulku torialueelle kirkon parkkipaikan sekä Kirkkotien sisäänkäynneiltä.

Joulutorin järjestää Hankasalmen 4H-yhdistys ja tapahtuma on osa Hankasalmi kutsuu! -hankkeen tuottamaa tapahtumakokonaisuutta vuosina 2018-2020. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Varaathan torille käteistä mukaan.

---

Myymään Joulutorille?

Toivotamme Joulutorille lämpimästi tervetulleeksi paikkakuntalaiset ja lähiseudun kädentaitajat, ruuantuottajat, yhdistykset ja muut tekijät ja taitajat, jotka haluavat myydä tuotteitaan. Meille on tärkeää, että torilla on aidosti lähituotteita, minkä vuoksi emme myy toripaikkoja esimerkiksi ulkomaisten tuotteiden jälleenmyyjille.

Myyntipaikan hinta 10 € ja paikkoja on tänä vuonna vain ulkona. Kukin myyjä tuo omat teltat ja pöydät, mutta telttoja ja pöytiä on tarvittaessa vuokrattavissa (rajoitettu määrä). Ilmoittautumiset: p. 040 678 3577 / Marjo tai hankasalmi@4h.fi