Dogsitter-kurssi

 4H-Dogsitter ansaitsee rahaa hoitamalla koiria ja muita lemmikkieläimiä, yleensä omistajan poissa ollessa. Suurin osa hoitotehtävistä varsinkin kaupunkialueella on koirien ulkoiluttamista, mutta etenkin viikonloppuisin tai lomamatkojen aikana dogsitterin tehtäviin kuuluu koiran pitempiaikainen täysihoito joko lemmikin omistajan tai dogsitterin kotona. Toisinaan tarvitaan apua koiranäyttelyssä tai koulutuskentällä. Kissojen ja muiden pienten lemmikkieläinten ruokkiminen ja hoito soveltuvat myös dogsitterin tehtäviksi. 4H-Dogsitterinä toimiminen on mukava tapa harrastaa koiria, vaikka kotiin ei koiraa voisikaan ottaa.


Miten pääsee 4H-Dogsitteriksi?

4H-Dogsitterinä voi toimia 14 vuotta täyttänyt tai samana vuonna täyttävä nuori, joka on suorittanut 4H-yhdistyksessä järjestettävän 4H-dogsitterkoulutuksen. Koulutuksessa opetellaan koiran perushoitoa sekä teoriassa että käytännössä. Hyödyllisiä harjoitustehtäviä on lisäksi koottu 4H-liiton TOP-tehtäväpankkiin. Näitä tehtäviä suorittamalla voi syventää tietämystään koiramaailmasta.

Koulutuksien alkamisajankohdista ja hinnoista saa tietoa 4H-yhdistyksestä. Dogsitterit kuuluvat Hankasalmen 4H-yhdistykseen, joka välittää dogsittereitä koiran ja muiden lemmikkieläinten hoitotehtäviin sekä hoitaa lakisääteiset työnantajavelvoitteet.

Tarvitsetko koirallesi hoitajaa? Ota yhteyttä! 

p. 040 1491 993 tai hankasalmi(@)4h.fi