Hankasalmi kutsuu -hanke tiedottaa

10.3.2020

Hankasalmi kutsuu! –sadonkorjuujuhlat 2020 ja opintomatka Ahvenanmaalle syksyllä 2020, sekä koulutukset paikallisille toimijoille keväällä 2020.

Uutispäivitys 16.3.2020:


Hankasalmi kutsuu! -hankkeen koulutukset (kts alla) siirtyvät myöhäisempään ajankohtaan. Uudet päivämäärät tiedotetaan myöhemmin. 

 

Vuoden 2020 sadonkorjuujuhlat tullaan järjestämään 12.-13.9.2020, ja tapahtuman suunnittelua tehdään sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteinen suunnittelupalaveri järjestetään, kun koronaepidemia on laantunut. Hanketyöntekijän vierailut kohteissa toteutetaan vasta kesällä. 


-------

Hankasalmi kutsuu! –sadonkorjuujuhlat 2020 ja opintomatka Ahvenanmaalle syksyllä 2020

 

Sadonkorjuujuhlat järjestetään syksyllä 2020 toisen kerran. Nyt etsimme yhteistyökumppaneita, vierailukohteita, oheistapahtumia ja pop-up-kohteita viikonlopulle. Ajankohta julkistetaan maaliskuun lopussa.

Hankkeen opintomatka toteutetaan syyskuussa to 17.- ma 21.9.2020 Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlille. Matkaa on tarjottu ensisijaisesti maatiloille, mutta matkalle on vielä muutama paikka vapaana, mikäli paikallisista yhdistyksistä löytyy kiinnostuneita lähtijöitä. Matkan omavastuuosuus on 100-200 e. Ilmoittautumiset/tiedustelut Tiialle (050 440 7469) maaliskuun aikana.


Koulutukset hankasalmelaisille toimijoille

 

Pe 27.3. klo 9-16 Teemana palvelumuotoilu ->>>> PVM SIIRTYY !

koulutuksen kesto yht. 7,5 h (mahd. pilkottuna kahdelle päivälle à 3 h ja 4 h)
Kouluttajana Raisa Maijala, Palvelupolkuja

Palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen tuotteistamisen -koulutuspäivä:

Palvelupolkujen koulutustyöpaja on käytännönläheinen johdatus palvelumuotoiluun, käyttäjäkeskeiseen kehittämiseen ja asiakaslähtöiseen tuotteistamiseen palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Koulutustyöpaja tarjoaa erinomaisen startin palvelumuotoilun maailmaan ja suosittelemme tätä erityisesti palvelumuotoilusta kiinnostuneille yrittäjille. Koulutustyöpajamme on jaettu niin teoriaosuuteen, kuin käytännön tekemiseen. Päivän aikana tutustumme muun muassa;

• palvelumuotoiluun ja asiakaslähtöiseen tuotteistamiseen
• asiakasymmärrykseen, asiakaskokemukseen ja empatiaan
• tarinoiden ja tunnelman merkitykseen osana asiakaskokemusta
• menetelmien soveltamiseen oman toiminnan kehittämissä

Päivän aikana osallistujat pääsevät kokeilemaan palvelumuotoilua myös käytännössä erilaisten harjoitusten kautta ja halutessaan he voivat käyttää harjoitusten pohjana myös omia kehittämiskohteitaan. Halutessanne kehittämiskohteeksi voidaan valita yksi yhteinen aihe, esimerkiksi liittyen Hankasalmen kehittämiseen. Koulutustyöpajan osallistujat saavat konkreettista tietoa ja erilaisia tekniikoita/menetelmiä palvelumuotoiluun, palveluiden kehittämiseen muotoilun avulla ja asiakaslähtöiseen tuotteistamiseen.

15.4. klo 16-18 ja 18-20 Teemana some ja markkinointi  ->> PVM SIIRTYY !
Koulutuksen kesto yht. 4 h
Kouluttajana Sanna Virtanen, Flumenia

Some ja markkinointi -koulutus

Teema 1 Somet haltuun: Lähtölaukaus somettamiseen ja markkinointiin. Aiheena esim: Miten markkinointi on muuttunut digitaalisuuden myötä? Nykyaikainen markkinointi ja myynti. Verkkosivusto osana yrityksen markkinointia: miten teen mitattavaa markkinointia ja kasvatan yrityksen näkyvyyttä verkossa? - Mistä lähteä liikkeelle? Lyhyesti suosituimpien markkinointikanavien ominaispiirteet ja esimerkit (Facebook, Instagram, Googlen palvelut)
Sosiaalinen media markkinoinnissa - Miten sosiaalisen median markkinointi eroaa perinteisistä kanavista? Yleisimmin käytetyt some-kanavat ja niiden esittely - Missä mennään somessa nyt ja tulevaisuudessa? Sisällön merkitys sosiaalisessa mediassa, mistä ideoita sisällöntuotantoon?

Teema 2 Somet haltuun: somen työkalupakki haltuun. Aiheena esim: Vinkit sosiaalisen median markkinointiin työkalujen näkökulmasta. Sosiaalisen median markkinoinnin haasteena on usein sisällöntuotanto – mistä ideoita sisältöjen tekemiseen ja toteuttamiseen? Näiden valmennuksien tavoitteena on pohtia kohderyhmiä, ideoita sisällöntuotantoon sekä antaa vinkkejä työkalun käyttöön ja askarruttaviin kysymyksiin.LISÄTIEDOT, TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET:

Tiia Koponen, p. 050 440 7469, hankasalmikutsuu(at)4h.fi

www.hankasalmikutsuu.fi