Joulutori Museokylässä

Tervetuloa nauttimaan jouluisesta tunnelmasta Hankasalmen Joulutorille! 

Joulutorin kantava teema on laadukas lähituotetori, josta kannattaa tulla tekemään löytöjä ja etsimään täytettä pukinkonttiin. Torilla pääset ihastelemaan niin paikallista kuin lähipaikkakunnilta saapuvaa kädentaitajien ja tuottajien osaamista. Tapahtumassa on tarjolla nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Joulutorin järjestää Hankasalmen 4H-yhdistys ja tapahtuma on osa Hankasalmi kutsuu! -hankkeen tuottamaa tapahtumakokonaisuutta vuosina 2018-2020.  Tapahtumaan on vapaa pääsy. Varaathan torille käteistä mukaan.

Lue lisää Joulutorista Hankasalmi kutsuu! -hankkeen sivuilta

Myymään Joulutorille? 

Toivotamme Joulutorille lämpimästi tervetulleeksi paikkakuntalaiset ja lähiseudun kädentaitajat, ruuantuottajat, yhdistykset ja muut tekijät ja taitajat, jotka haluavat myydä tuotteitaan! Meille on tärkeää, että torilla on aidosti lähituotteita, minkä vuoksi emme myy toripaikkoja esimerkiksi ulkomaisten tuotteiden jälleenmyyjille. 

Paikan hinta 10 € ja paikkoja on tänä vuonna vain ulkona. Kukin myyjä tuo omat teltat ja pöydät. Sähkö +5 €. Lisämaksusta pöytä (+5 €) ja teltta (+10 €), saatavilla rajoitetusti. 


Myyntipaikkavaraukset: p. 040 678 3577 / Marjo tai hankasalmi(at)4h.fi