Hankasalmen Yökirjasto goes digital

  • pe 30.10.2020 klo 1821

Yökirjasto järjestetään tänä vuonna digitaalisena 30.10.2020. Ohjelmaa luvassa kaikenikäisille ja ohjelma ja aikataulut tarkentuvat lähempänä. Seuraa tiedottelua somessa.

FACEBOOK-TAPAHTUMA -> Hankasalmen Yökirjasto goes digital

Tervetuloa seuraamaan Hankasalmen suurinta striimitapahtumaa 2020 koko perheen voimin. Seuraamalla tätä tapahtumasivua pysyt kärryillä ohjelmasta ja aikataulusta. Ohjelmassa luvassa mm. jokavuotinen satuhahmokilpailu, musiikkiesitys, sekä "nuoret vastaan aikuiset" pelistriimi!

18.00 Ohjelmaa kaiken ikäisille (S)
- Musiikkia, videotervehdyksiä!
- Halloween –aiheinen tarina.
Kaikenikäisille sopiva kirjailija Maria Kuutin tarinan kuunnelma. Kesto n. 15min. Korvat hörölle!

19.00 Satuhahmokisan voittajien julkistaminen (S)
- Kuvaa tai kuvauta itsesi naamiaisasussa! Lähettäkää kuva WhatsApp -viestinä numeroon 040-6783577. Huom! Vain yksi kuva/osallistuja. Viimeistään ti 27.10 lähetetyt viestit osallistuvat naamiaiskilpailuun. 
Huom! Kisaan osallistuva kuva tulee lähettää vanhemman puhelimesta. Kirjoita kuvan saateviestiin lapsen nimi, ikä, yhteystiedot, satuhahmon nimi ja vanhemman lupa kisaan osallistumiseen sekä tieto, saako kuvan julkaista Yökirjasto –illan aikana.

19.10-20.30 Gen Z vs Boomers RL-striimi (+13v) 
- Hankasalmelaiset nuoret e-urheilijat ja vaikuttajat kohtaavat kunnan aikuiset järisyttävän jännittävässä mittelössä Rocket Leaguen parissa. Pystytä siis kisakatsomo hyvissä ajoin valmiiksi ja seuraa YouTuben kautta livenä miten kunnanjohtaja, kemian ope tai eskarin täti pärjäävät paikalliselle Z-sukupolvelle. Striimin aikana nähtävissä myös videotervehdyksiä mm. paikallislehden päätoimittajalta!

20.30-23.00 Jatkot Discordissa (13-29v)
- Klo 23 saakka Nuorten Hankasalmi Discord-serverille tervetulleita jatkamaan iltaa kaikki 13-29 -vuotiaat hankasalmelaiset, puhekanavat ja tekstikanavat ovat auki! Luvassa myös kisailuja ja visailuja! Päästäksesi keskustelemaan odotathan että 
joku ylläpidosta antaa sinulle Jäsen-roolin. https://discord.com/invite/nfu3A8q
Kirjaston YouTube-tili: https://www.youtube.com/channel/UC-E8Jv11ENAiV87joIx929A

Järjestämässä: Hankasalmen Hyvinvointipalvelut, 4H ja Vision-hanke, sekä JKO:n musiikkilinja.

Näytä vähemmän