Kerhonohjaajaksi?

Hae nyt kerhonohjaajaksi syyskerhokaudelle 2018!
 

Etsimme reippaita, vastuullisia ja lapsirakkaita yli 13-vuotiaita nuoria kerhonohjaajan tehtäviin. Aiempaa koulutusta tai työkokemusta lasten kanssa toimimisesta ei tarvitse olla, koulutamme uudet ohjaajat. Ohjaaminen on vapaaehtoistyötä, mutta siitä maksetaan korvaus ja kerhonohjauksesta tehdään kirjallinen sopimus kullekin kerhokaudelle. 

Kerhonohjaajan tehtäviä ovat kerhotoiminnan suunnittelu, organisointi ja toteutus yksin tai yhdessä ohjaajakaverin kanssa 4H-arvojen mukaisesti. Ohjaajille järjestetään tapaamisia sekä muita erilaisia kerhotoimintaa tukevia ohjattuja toimintoja, joihin ohjaajien odotetaan osallistuvan. 

Kerhot alkavat syksyllä 2018 pääosin elokuun puolivälin jälkeen. 4H-kerhot kokoontuvat viikon tai kahden viikon välein 1,5-2h kerrallaan, ma-to -iltaisin. Kerhojen kohderyhmä on 6-12-vuotiaat lapset. 

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä 4H-toimistoon, p. 040 678 3577 / Marjo (puh, txt, wa) tai hankasalmi(at)4h.fi. 

 

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva hakulomake 29.7. mennessä. Haastattelemme hakijoita ja teemme valinnat viikkojen 31-33 aikana. Olemme yhteydessä puhelimitse, joten varmistathan, että puhelinnumerosi on oikein. 

 

Hakulomake kerhonohjaajan tehtäviin

HENKILÖTIEDOT

*
*
*
*
*
*
*
*

LISÄTIEDOT

*
*

4H-KERHO

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Keräämme ja säilytämme ylläolevia henkilötietoja kerhonohjaajan valintaprosessia varten ja poistamme ei-valittujen tiedot syyskuun aikana. Kerättyjä henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.