Jäseneksi

Jäsenkausi on 1.9. - 31.8. ja jäsenmaksun suuruus on 1.9.2016 alkaen 35 €/jäsen tai 70 €/perhe.


HUOM! Jäsenmaksulaskutustapa muuttui 1.9.2015 alkaen. Uudistus tarkoittaa sitä, että jokaisen 4H-yhdistyksen itse tekemästä laskutuksesta siirrytään Suomen 4H-liiton organisoimaan keskitettyyn laskutukseen. Suomen 4H-liitto postittaa jäsenmaksulaskun kaikille jäsenille riippumatta siitä, mihin 4H-yhdistykseen sinä jäsenenä kuulut. Jäsenmaksulaskun yhteydessä saat uuden jäsenkortin*. Perheenjäsenille lähetetään jokaiselle oma jäsenkortti.

Muutos ei vaikuta jäsenyyteesi tai 4H-toimintaan, sillä olet edelleen oman 4H-yhdistyksesi jäsen.

Lisätietoa 4H-toimistosta

p. 040 678 3577 / Marjo | hankasalmi(at)4h.fi.

* Jäsenkortin ja -laskun saapumisessa saattaa kestää useampi viikko.

JÄSENEDUT
 

  • Lasketteluliput ja välinevuokrat puoleen hintaan Häkärinteillä 4H-laskettelupäivinä ja iltoina. Muina aikoina 2 € alennusta lipusta sekä välineistä

  • Oikeus osallistua ryhmä - ja kurssitoimintaan sekä retkille

  • Oikeus toimia 4H-yrittäjänä

  • Jäsenalennus 4H-yhdistyksen järjestämistä tapahtumista

  • Valtakunnalliset jäsenedut ja alennukset


Valtakunnallisissa jäseneduissa ja alennuksissa on mm. etuja eri hiihto- ja laskettelukeskuksien, hotellien, kylpylöiden ja huvipuistojen palveluihin.

 

Lisäksi maksamalla jäsenmaksun, tuet paikallista 4H-nuorisotyötä.

Jäsentietojen päivitys

Omia yhteystietojasi voit muokata verkkoasioinnin kautta osoitteessa http://verkkoasiointi.4h.fi. Käyttäjätunnus on jäsennumero ja salasana on postinumero.

Mikäli haluat erota yhdistyksen jäsenyydestä, ole hyvä ja ilmoita siitä 4H-yhdistykseen p. 040 678 3577 / Marjo tai hankasalmi(at)4h.fi, niin lakkautamme jäsenyyden.