Helppi - apua arjen askareisiin

  • Haravointi
  • Ikkunanpesu
  • Ruohonleikkuu
  • Siivous
  • Pihatyöt

Helppi - apua arjen askareisiin

4H:n Helppi-sovellus tarjoaa apua arkeesi. Helppi yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt 4H-nuoret.

Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Helppi-palvelut maksavat 25 euroa tunnilta (sisältäen alv 24 %).

Voit etsiä sopivia tekijöitä alueeltasi tai jättää tilauksen ja tekijät ovat sinuun yhteydessä. Työn yksityiskohdista sopiminen hoituu kätevästi sovelluksen chatissa.

Työstä lähetetään sinulle lasku kun työ on tehty. Sovellukseen on pian tulossa mahdollisuus maksaa kortilla.

LISÄTIETOJA

Anu Hyytiäinen

4H-toiminnanjohtaja

p. 040 149 1993, anu.hyytiainen(at)4h.fi

Näin palvelu toimii

4H:n Helppi-palvelun käyttäminen on helppoa. Lataat Helppi-sovelluksen, rekisteröidyt, valitset palvelun tai ilmoitat työstä, sovitte yksityiskohdista tekijän kanssa ja homma on tekemistä sekä maksua vaille valmis.

Lataa Helppi -sovellus täältä -> https://helppi.4h.fi/ Alla olevasta videosta näet miten palvelu toimii käytännössä. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lisätietoja Helpistä ja työntilaamisesta

Miten tilaus tehdään?
Löydät kirjautumisen jälkeen palvelukuvakkeet eri palveluista ja valitsemalla tarvitsemasi, pääset tekemään tilauksen.

Uskaltaako Helppiin kirjata omat osoitetiedot, ketkä ne näkee?
Kyllä uskaltaa, osoitetiedot näkyvät vain 4H-yhdistykselle sekä tilaamaasi keikkaa tarjottaville nuorille. Voit myös kirjoittaa esim. kaupunginosan, missä tarvitset palvelua ja sopia tarkennukset valitun työntekijän kanssa chat-keskustelun kautta. Tämän keskustelun näkee lisäksesi vain 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja ja työntekijäksi valittu nuori.

Kuka vastaa työturvallisuudesta?
4H vastaa myös osaltaan nuorten työturvallisuudesta ja nuoret on koulutettu noudattamaan työturvallisuusäädöksiä. Myös asiakas on osaltaan vastuussa nuorten työturvallisuudesta, että työntekopaikka on turvallinen sekä mahdolliset asiakkaalta tulevat työkoneet ja -välineet ovat kunnossa ja täyttävät työturvallisuussäädökset.

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?
Kyllä saa. Maksettu lasku toimii tositteena kotitalousvähennystä varten. Kun korttimaksu päivittyy Helppiin, jokaisesta kortilla maksetusta tilauksesta lähetetään kuitti asiakkaan sähköpostiin.

Mistä nuoret saavat työvälineet?
Lähtökohtaisesti työt tehdään asiakkaan välineillä. Asiakkaan vastuulla on, että tarvittavat välineet ovat kunnossa ja täyttävät työturvallisuuden asettamat vaatimukset. Tarvittaessa asiakkaan tulee perehdyttää nuori käyttämään työssä tarvittavia koneita/laitteita.