Vision -hanke

Vision-hanke (1.3.2020-28.2.2021)

 

Vision -hankkeen tavoitteena on saada hankasalmelaiset nuoret osaksi paikkakunnan aktiivista toimijaverkostoa ja samalla parantaa verkoston toimintaa kehittämällä mm. verkoston sisäistä viestintää.

Hankkeeseen osallistuvia nuoria rohkaistaan käyttämään luovuutta, löytämään omia vahvuuksiaan ja kehittämään työelämävalmiuksia käytännön tekemisen kautta. Hanke luo paikkakunnan toimijaverkostolle edellytyksiä ja osaamista elämyksellisten ja interaktiivisten tapahtumien järjestämiseen. Elämyksellisyyttä tuodaan tapahtumiin mm. luomalla valo- ja ympäristötaidetta sekä hyödyntämällä palvelumuotoilua ja audiovisuaalisia keinoja mielenkiintoisen tapahtumakokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Hankkeen hallinnoijana toimii Hankasalmen 4H-yhdistys yhteistyössä muiden paikallisten tahojen kanssa.

Hanketyöntekijä: Tiia Koponen, p. 050 440 7469, hankasalmikutsuu(at)4h.fi

 

 

_______________________________

 

Tutustu Vision -hankkeen projekteihin;

#besfothankasalmi -projektissa etsimme kiinnostavia, paikallisia kohteita, joissa käydä ja Vision -proggikseen etsimme tapahtumantuottamisesta kiinnostuneita nuoria.

_________________________

 

Vision-tiimi

Vision-tiimi on tarkoitettu hankasalmelaisille 13–18-ikäisille nuorille. Vision-tiimi toimii vuoden 2020 syyslukukauden ajan, eli elokuusta joulukuuhun. Tiimi koostuu hankasalmelaisista nuorista joilla on kiinnostusta paikallisten tapahtumien tuottamisen johonkin osa-alueeseen ja haluavat olla vaikuttamassa syksyn 2020 hankasalmella järjestettävien tapahtumien sisältöön. Tiimi kokoontuu keskimäärin 2 kertaa kuukaudessa yhteisiin tuotantopalavereihin.

Ryhmän pääasiallinen projekti on marras-joulukuun vaihteessa järjestettävä Hankasalmen Joulunavaus -tapahtuma, jonka ideointiin ja  toteuttamiseen nuoret pääsevät mukaan yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. 

Nousiko kysyttävää Vision-tiimistä? Laita kyssäri sähköpostiin hankasalmikutsuu@4h.fi tai WhatsApp-viestillä/0504407469/Tiia

Haku Vision-tiimiin on käynnistynyt 17.6.2020! Hae mukaan syksyn mieleenpainuvimpaan projektiin täyttämällä hakulomake: https://forms.gle/eL9Ls7MB9Red1a6f7

Tervetuloa ratkomaan koko perheelle suunnattua Halloween-aiheista virtuaalista pakopeliä!