Joulutori


Aika: 2.12.2018 klo 14:00 - 18:00

Tervetuloa nauttimaan jouluisasta tunnelmasta Hankasalmen Joulutorille!

Vuosi sitten ensimmäisen kerran järjestetty Joulutori saa jatkoa. Tällä kertaa Joulutori pidetään su 2.12.2018 klo 14–18 välisenä aikana Hankasalmen Kirkonkylällä sijaitsevan Valkolan kartanon ihastuttavassa maalaismiljöössä.
(osoite: Keskustie 38, 41520 Hankasalmi)

Tapahtumassa pääset nauttimaan viihtyisästä maalaiskartanon joulutunnelmasta, tekemään ihania löytöjä Joulutorilta, napostelemaan lähiruuasta valmistettuja kahvilan tuotteita, osallistumaan hauskoihin Joulupolku-rasteihin ja paljon muuta!

Joulutori on koko perheen tapahtuma, joten nähtävää on kaiken ikäisille ja kokoisille. Lähituote-teeman ympärille rakennetun torin lisäksi tapahtumaan kuuluu 4H:n Joulupolku, joka sisältää paljon mielenkiintoista puuhaa ja nähtävää etenkin perheen pienimmille. Polulla pääset mm. rapsuttelemaan tilan eläimiä, etsimään tonttujen piilottamia lahjakätköjä ja askatelemaan lahjaa itselle tai ystävälle.
Elinan Eväiden kahvila palvelee koko tapahtuman ajan Valkolan kartanon päärakennuksessa ja kartanolla saamme nauttia myös paikallisten lahjakkuuksien esityksistä. Ilta huipentuu kuuden aikaan kirkonkylän torille missä juhlimme yhdessä joulunajan alkamista sytyttämällä kylän jouluvalot.

Joulutorin järjestää Hankasalmen 4H-yhdistys ja tapahtuma on osa Hankasalmi kutsuu! -hanketta. Toivotamme joulutorille lämpimästi tervetulleeksi paikkakuntalaiset ja lähiseudun kädentaitajat, ruuantuottajat, yhdistykset ja muut tekijät ja taitajat, jotka haluavat myydä tuotteitaan. Meille on tärkeää, että torilla on aidosti lähituotteita. Tämän vuoksi emme myy toripaikkoja esimerkiksi jälleenmyyjille. Ilmoittaudu myyjäksi tai kysy lisätietoja: hankasalmikutsuu@4h.fi / 050 4407469

Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Varaathan tori-ostoksiin käteistä.

Lämpimästi tervetuloa!