Kotipalvelutyöntekijän paikka auki!

26.4.2019


Etsimme 18-29-vuotiasta nuorta kotipalvelutyöhön. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hankasalmen 4H-yhdistys ry on lasten ja nuorten työelämä- ja yrittäjyyskasvatusta toteuttava nuorisojärjestö. 4H-nuoriso- ja työllistämistoiminnan tavoitteena on tarjota nuorille kosketuspintoja työelämään ja mahdollisuuksia matalan kynnyksen työllistymiseen.


Haemme 18-29 vuotiasta nuorta kotipalvelutyöntekijää monipuoliseen asiakkaiden kotona tehtävään auttamistyöhön. 4H-kotiapu sisältää muun muassa siivoustyötä, pihanhoitoa, asiointiapua, ruuanlaittoapua ja seuranpitoa vanhus- ja vammaisväestölle. 

 

Työ on asiakastilausten määrään perustuen osa-aikaista ja sopii joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi opintojen oheen tai välivuottaan viettäville nuorille. Tehtävä vaatii itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon ja oma-aloitteisuudellaan voi vaikuttaa asiakastilausten eli työtuntien määrään ja niiden aikatauluttamiseen. Arvostamme iloista ja reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Työssä tarvitaan autoa.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja: 

 

Anu Hyytiäinen

p. 040 149 1993

anu.hyytiainen@4h.fi.

 

Työpaikkailmoitus Mol.fi: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9951241?searchPhrase=hankasalmi&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1